EETHUIS HELAL HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Helal Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 8:18 Super tasty and super fast. We recommend the chicken durum and the chicken nuggets especially.
18 jun 2024 om 2:29 Super lekker!!
18 jun 2024 om 1:41 Lekkerste eten uit Haarlem top restaurant lieve collega’s
17 jun 2024 om 7:38 Very very late delivery moree than 75 minute even it was shown less than 40 after accepting order
15 jun 2024 om 14:47 Ik had gezegd zonder tomaat wegens allergie en het kwam met tomaat.
15 jun 2024 om 13:58 Druk tijdstip dus niet erg dat bestelling wat later komt maar de patat in de kapsalon was weer dramatisch....of t is "niet gebakken" of t is 3 keer gebakken....eet er al sinds 2000..maar denk dat t nu wel de laatste keer was
14 jun 2024 om 20:18 prima
12 jun 2024 om 22:47 Eten was lekker, zeer vriendelijke mensen. Als er iets is met je bestelling komen zij zelf met een passende oplossing. B
9 jun 2024 om 22:24 Het eten was koud
8 jun 2024 om 22:09 Het eten is van hoge kwaliteit en ook dat alles apart verpakt is vind ik super.
7 jun 2024 om 20:37 Superheerlijk zoals altijd (Turkse pizza’s, salade + friet), ook nu een vriendelijke & nette bezorger; mijn man en ik zijn fan van Helal!
6 jun 2024 om 21:15 Goeie kwaliteit.